Asiakaskokemuksia

Treenaajien upeista tuloksista haluan nostaa esille Katin muutoksen. Hän harjoitteli IBA:aa edeltävän blogini treeneillä ja saavutti seuraavaa vuoden aikana.

Kati ennen ja jälkeen

Rasvaa lähti -6.7 kg

Lihasta tuli lisää +1.8 kg

Paino putosi -3.8 kg

Painoindeksi tippui -1.3

Rasvaprosentti putosi -7.3%

”Uskallan sanoa, että huikea lähemmäs seitsemän kilon rasvan häviäminen johtuu juurikin HIITistä. Vain 15min päivässä. Tottakai minulla on pohjalla vuosien itsepuolustustreenit, enkä ole ikinä ollut ilman liikuntaa elämässäni, mutta olen silti aivan ihmeissäni, miten 15min päivässä voi näin radikaalisti muokata mun kehoa. Tuloksia kanssani tutkinut PT oli myös vähän silleen, että huh huh – tän jälkeen ei oikein voi tehdä paljoo mitään muuta kuin sellaista fine-tunausta.”

Aivan huikea muutos! Kuten huomaatte, kysymys ei ole vain siitä, että IBA laihduttaa tehokkaasti. Kati sai lähes 2 kg lisää lihasta samalla kun rasvaa lähti lähes 7 kg!

Onko seuraava onnistumistarina sinun tarinasi? 🙂

Lue alta jäsenten kokemuksia treeneistä ja sivustosta.

”Olen tämän viikon treenaillu sinun treeneilläsi, ja ne ovat ihan mahtavia. Otin aluksi kuukauden kokeilun, jotta pääsin näkemään, pystynkö ajoittamaan treenit kiireisiin päiviini. Mutta nämähän ovat just siitä mahtavia, että voi treenata just sillon, kun itellä on hyvä hetki, eivätkä ole aikaa vieviä. Kuitenkin rankkoja, koska olen aina tottunut treenaamaan kovaa! Jes loistavaa. Irtisanoin kuntosalikorttinikin, koska koin, että se toi elämääni lisä stressiä. Tälläinen treenaaminen on toimiva, vaikka tenttien lukemisen välissä.”

”Oikein mahtavaa huomata, että olet kiinnostunut asiakkaistasi, ja kyselet kuulumisia. Edelleen, niinkuin aiemminkin jo olen maininnut, tykkään suuresti näistä nopeista mutta siltikin älyttömän tehokkaista treeneistä. Itsellä todella kiireinen arki, joten nämä treenit on kuin luotuja minulle. Tykkään!! Välillä mietin, että mihin olen oikein aikaani vuosien varrella tuhlannut, kun parhaimmillaan kävin viisi kertaa salilla viikossa ja kerralla vietin siellä aikaa melkeinpä pari tuntia.”

”Täällä tykkään ihan kauheesti treeneistäsi. Ohjelmasi on siitä ihana kun olet vielä kaikista liikkeistä laittanut mallit, niin voi vielä varmistaa, että teen oikein liikkeet. Minulla on lisäksi ongelmana että nesteet ei kierrä kunnolla jaloissa, mutta olen nyt huomannut että liikkeesi on auttanut jalkojen nestekiertoa yhdessä ruokavalion kanssa… Jee…! Miehenikin huomasi että jotain on tapahtunut jo ns. lössö vatsalle mikä jäi raskaudesta.”

”Treenit olen aloittanut innokkaasti ja olen tykännyt niistä kovasti! Tavoitteenani olisi kuitenkin tehdä treenaamisesta ja liikunnasta rutiini ja säännöllinen osa elämää. Tykkään IBA-treeneistä, koska ne ovat niin tehokkaita ja kokonaisvaltaisia, mutta vievät kuitenkin hyvin vähän aikaa. Myös se, että treenin voi tehdä kotona (tai missä vaan!) ja ilman sen kummempia välineitä sopii minulle. Treenin aloittaminen ja niistä kiinnipitäminen on tosin aina ollut minulle hankalin osuus. Luinkin blogitekstisi treenimotivaatiosta ja totesin, että treeneihin pitää vain alkaa suhtautumaan kurinalaisemmin.”

”Luin sinusta keskisuomalaisesta ja innostuin kokeilemaan. Lehtijuttu osui sopivaan saumaan, kun olin juuri irtisanonut kuntosalijäsenyyteni ihan sen takia, että välillä kävin ahkerasti ja välillä saattoi olla kuukauden tauko, kun tuntui ettei jaksanut tai ei ollut aikaa lähteä salille. IBA-treeneihin ei tosiaan voi noita tekosyitä käyttää :-). Olen siis tykännyt treeneistä tosi paljon, vaikka kunto ei ihan kaikkia liikkeitä riitäkään loppuun asti täysillä tekemään.”

”Olen pitkän aikaa jo miettinyt,että ostaisin kuntosalikortin,mutta on jäänyt,kun en tiedä missä välissä sinne aina ennättäisi. Joten,kun luin juttusi Keskisuomalaisesta, innostuin heti täysillä!! Olen tehnyt treenin viikko-ohjelman mukaan.. Helpottanut punnerruksia,polvet maassa. Ei ole voimaa ylävartalossa vielä,että jaksaisin tehdä kokonaan muuten. Ja kyllä nytkin pakarat on tosi hellänä eilisen setin jäljiltä 🙂 🙂 Tavoitteeni olisi saada ”selkätissit” ja vatsarasvat pois. Ja kuten kirjoititkin, tehdä treenistä päivään kuuluva rutiini. Enkä ikinä olisi uskonut miten vartin treeni voi saada hien pintaan ja puuskuttamaan. Koen todellakin,että on minun elämäntilanteeseen sopivaa treenaamista.”

”Treenit olen tehnyt täysillä ja saanut huomata olevani rapakunnossa. Minulla on kestävyysurheilutaustaa ja on ollut raadollista tajuta, kuinka pienessä ajassa aerobinen kunto on voinutkaan heiketä. Suunta on kuitenkin ylöspäin 🙂 Treenit ovat olleet mukavan vaihtelevia ja ohjeet selkeät. Olen tehnyt hiittejä aiemmin lähinnä juosten ja pyöräillen ja niihin verrattuna nämä ovat olleet mukavaa vaihtelua. Harjoittelua on helpottanut se, että etukäteen ei tarvitse itse pohtia tai suunnitella treeniä, sen kuin vaan katsoo ohjelman ja tekee 😀 Ruokavalion otin käyttöön alusta saakka. Mielestäni siinä on hyvin annettu raamit sille, mitä ja milloin syödä. Teen joka tapauksessa päivittäin ruokaa perheelle, joten on ollut kätevää soveltaa ruokavalio perheen normaaliin perusruokaan.”

”Huomaan, että hapenottokyvyssä olisi kovasti parantamisen varaa. Sinun IBA-treenisi haastaa minut liikkumaan aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Kropassa on aivan eri tunne kuin tunnin kahvakuulailun tai juoksulenkin jälkeen Se taas lisää motivaatiota ja sen mahdollisuuden, että kehitystäkin tapahtuu : ).”

”Neljäs viikko aloittelijatreeniä pyörähti tosiaan käyntiin. Alussa arvoin, liitynkö suoraan IBA:han vai aloitanko aloittelijoista. Olen treenannut salilla ja kahvakuulassa säännöllisesti mutta joulukuusta lähtien molemmat harrastukset ovat olleet tauolla. Ensimmäiseen treeniin meinasin kuolla 🙂 Ja toinenkin oli vielä tuskaisa. Sen jälkeen kaikki tuntuu sujuvan viikko viikon jälkeen helpommin. Ohjeet ovat olleet selkeät ja treeni helppo toteuttaa. On mielettömän hyvä, että jokainen jakso kestää vain sen vartin. Niinäkin päivinä, jolloin ei huvita, ei ole aikaa, ei tahdo, itsensä saa ylipuhuttua, koska kyseessä on niin lyhyt aika. Hurjaa, miten pienellä muutoksella liikkeen tehon saa nostettua ihan uudelle tasolle.”

”Kyllä tämä tuntuu olevan mulle juuri sopiva tapa pitää kunnosta huolta. Olen käynyt punttisalilla aiemmin mutta tämä on niin helppoa kun voin kotona ennen töihin lähtöä tehdä treenin ja energiatasot on koholla pitkälle iltapäivään asti. Ja hyvin voi painaa täysillä kun tietää että ajastimen kello pirahtaa jo ihan kohta. Tämä on loppuun asti mietityn oloinen paketti.”