Lisää asiakaskokemuksia

”Oon tykänny treeneistä! Rankan treenin saa lyhyessä ajassa tehtyä! Ruokavalion otin käyttöön ja vaikuttaa ihan toimivalta kun vaan pääsee tässä vauhtiin 🙂 ”

 

”Iba treenit on tuntuneet itselle ainakin tosi hyviltä, ja sen kyllä huomaa seuraavanakin päivänä kun on treenin tehnyt 😀 ”

 

”3 viikkoa takana ja olen tykännyt. Hyppäsin ekan viikon yli kun kokeilin treeniä ja päättelin, että voin aloittaa nopeammin ja kovempaa. Välillä jännittää, että teenkö oikein mutta jotain tulosta on tullut.”

 

”Treenit ovat olleet hyviä! Itsellä on ollut erinäisten isompien elämänmuutosten takia liikunta noin vuoden verran paussilla milloin enemmän ja milloin vähemmän. Tätä ennen oli hyvä rutiini ja meno päällä, siksi turhauttikin aloittaa vähän kuin ”nollasta”. Mutta kun treenit alkoivat kevyesti, jäi hyvä fiilis, että olisi jaksanut pidempään ja sitä kautta tsemppi, että eiköhän tämä tästä taas.”

 

”Olen kyllä tykännyt paljon treeneistä näin reilun viikon kokeilulla. Sopivasti haastetta minulle, en ole käynyt useaan vuoteen salilla tai jumpissa, joten tämä tahti tuntuu hyvältä. Kilpailuburbee oli kyllä killer, huh! 😉 Treenit ei vie liikaa aikaa, ja voi tehdä kotona pojan vedellessä vaikka välipalaa. Aika on ollut ongelma pienen lapsen kanssa harrastusten täyttäessä oma-aikakiintiön, joten tykkään kyllä tästä tavasta tehdä.”

 

”Treenit ovat tuntuneet erittäin lupaavilta! Todella mukavaa, että liikkeitä tulee monipuolisesti! Se täytyy sanoa, että olen aina ollut enemmän kestävyys- kuin tekniikkaihmisiä, joten joidenkin liikkeiden oikeaoppisen tekemisen hakeminen välillä kestää turhauttavan kauan kesken treenin, mutta se on täysin omaa vikaa! 😀 ”

 

”Äsken ahtauduin treenikuteisiini ekaa kertaa sitten viime syksyn ja kävin aloittelijatreeni 1:n läpi. Mietteet:  apua, a. näytän norsulta, b. liikun yhtä sulavasti kuin norsu. 😀 Mutta eipä anneta sen lannistaa, tyyli ei liene tärkeintä, vaan tekeminen (toki puhtaasti täytyy liikkeet saada suoritettua) 🙂 Aika hikistä (kirjaimellisesti) menoa oli, vaikken saanut harjoittelukierroksen lisäksi kuin 2 täyttä kierrosta tehtyä. Voin vain kuvitella, mikä tunne on session jälkeen, sitten kun pystyy lisäämään nopeutta treeniin! Mutta jees, tykkäsin! Hyvältä siis vaikuttaa ja ruokavaliokin näytti näppärältä & helpolta toteuttaa!”

 

”Hyvältä on treenit tuntunut ja oli hyvä päätös ottaa sittenkin nää aloittelijatreenit ennen varsinaisia IBA treenejä. Kerkeää kroppa tottumaan hieman taas säännölliseen treenaukseen (vaikka koko ajan mäkin aktiivisesti liikun, mutta lihaskuntotreenit on taas jäänyt) Ekojen treenien jälkeen oli jumia, mut nyt vähemmän. Mut hemmetin hyvältä vaan tuntuu kyllä kun on jotain saanut tehtyä ja tuntee omat lihakset. Ja tää treenimuoto tuntuu kyllä mulle kaikilta omimmalta, ei mulla rittäis aika ja kärsivällisyys raahautua salille saakka…”

 

”Hyvin on mennyt. Reenit on tehty niinä päivinä kun on pitänyt. Tämä kuitenkin on sopivan mittainen reeni ja tällähetkellä motivaatiota löytyy joten koitan saada tämän ajan ainakin käytettyä joka päivä kun on suunniteltu. Nyt jo painoa lähtenyt 2 kg mutta onhan lähtöpainokin aika korkea. Innolla odotan mitä 8 viikon päästä vaaka näyttää. 🙂 ”

 

”Tosi tehokkaita treenejä nämä ja varmasti auttaa kehonhallinnassa ja myös kasvattaa voimaa. 🙂 ”

 

 

”Täällä sitä taas henkeä haukotaan viikon ensimmäisen treenin osalta… Eli tää on mun toka harjoitusviikko ja tuun päivän jäljessä, eli viikkoni alkaa tiistaista. Vaikka edelleen jalka nousee hiukka vaivalloisesti, niin koen, että jo näillä muutamalla treenikerralla on liikemuistin – tai mitä nyt onkaan – palautumista tapahtunut. Mahtavan kipeä oli ”alaosasto” viime viikon alkupuolella. Tiesi tehneensä. Ja ah, sitä poltetta vatsoissa viikonloppuna! 😀 Huomista ootellessa… Ekat 500 g on selätetty, painonpudotus on ollut mulla aina todella tahmeaa. Mutta eiköhän säännöllisellä ruokarytmillä ja liikunnalla saada aineenvaihduntaakin taas heräteltyä!”

 

”Joo, perille tuntuis taas menevän! Tänään on ollu sellainen orastava tuska vähän jokapuolella kroppaa, huomisaamuksi varmaan löytää täsmällisemmät kohteensa…”

 

”Kiitos innostavasta IBA:sta, loistava idea, kauniit sivut ja luotettavuutta antaa rekisteriseloste ja kaikki kun on tehty niin huolella. Nyt sitten vain treenaamaan ja tavoittelemaan rasvan palamista.”

 

”Aika ainutlaatuinen tämä IBA konseptisi ja asiakaskontaktointisi on, olen positiivisesti yllättynyt. Mainiota, päätin, että aloitan tänään. Jatkossa väsyttävä tunne ei siis riitä syyksi olla tekemättä treeniä 😉 – se onkin yleensä oikeasti laiskotusta ja flunssaa minulla ei onneksi ole koskaan, eli ei ole enää syitä, miksi ei käyttäisi lyhyttä aikaa hyvää oloa tavoitellakseni. Treenikamat ovat yleensä aina mukana työmatkalla. Aion nyt kokeilla, miltä treenisi tuntuvat ja alkaa tavoitella hyvänolon satsata hyvään oloon 12 min illasta. Kiva, että ohjelma on noin lyhyt.”

 

”Olen tykännyt 1 ja 2 alottelijatreeneistä. En ole edennyt vielä pitemmälle. Olen vähän sellainen laiskansitkeä liikkuja, en malttaisi ’uhrata’ liikuntasuorituksiin paljon aikaa ja lyhyessä ajassa pitäisi saada tuloksia aikaan. Silläpä tämä sinun ohjelmasi vaikutti hyvältä 🙂 ”

 

”Treeneihin olen ollut ensituntumalla tosi tyytyväinen, tälläiselle erittäin kiireiselle ns. yrittäjäpohjalla työtä tekevälle soveltuu erinomaisesti, ainakain tämän lyhyen ajan perusteella. Tykkään kun ei tarvitse välttämättä lähteä mihinkään kun muutenkin saa koko ajan mennä tukkaputkella.. 🙂 ”

 

”Muutaman kerran olen IBA-treenejä kokeillut ja olen kyllä tosi innostunut 🙂 . Haastetta piisaa! IBA-treenien tyyppien harjoittelu sopii hyvin tähän kiireiseen lapsiperheen arkeen 🙂 Tämä on juuri sellaista liikuntaa,jossa huomaan,että kunto ei todellakaan ole niin hyvä kuin luulin sen olevan. Se tuo taas motivaatiota lisää ja tuloksiakin (toivottavasti 🙂 ).”

 

”Olen liittynyt treeneihin tyttäreni kanssa. Olemme nyt 3. Treenin kohdalla.  Treenisi ovat olleet mukavia ja innoittavia. Olen tosi innoissani asiasta omasta puolestani.”

 

”Ainakin mun elämäntilanteeseen tää on just sopivan nopea ja helppo tapa treenata, 2-vuotiaskin jaksaa sen vartin ilman äidin seuraa!”

 

”IBA-treenit tuntuu rankemmilta! Ja samalla kuitenkin huomaa, kuinka on saanut lisää voimaa ja ainakin ennen kaikkea sitä sisua 😀 Eli kyllä oli hyvä se 2kk aloittelijatreeni paketti tähän alle!”