Jäsenyyksien sivulla esitellään kaikki sillä hetkellä myynnissä olevat jäsenyydet ja lahjakortit. Jäsenyyksiä on kaksi: aloittelijat ja IBA -treenaajat. Kumpaankin on maksuvaihtoehtoina sekä kertamaksu että jatkuva kuukausimaksu (edullisempi).

1. Valitse sinulle sopivin jäsenyys + maksuvaihtoehto ja paina ”Liity nyt!” lukeaksesi lisää kyseisestä jäsenyydestä.

2. Tarkista jäsenyyden yksityiskohdat treenien osalta ja paina ”Liity Nyt” lisätäksesi jäsenyyden ostoskoriin. (Määrä = 1)

3. Vie kursori oikean yläkulman ostoskärryn päälle ja klikkaa itsesi kassalle (Checkout).

4. Täytä pyydetyt tiedot ja valitse maksutapa (jatkuvissa kk-jäsenyyksissä ainoastaan luottokortti, kertamaksuissa verkkopankkimaksu tai luottokortti).

HUOM! Tietoturvasyistä asiakastilin salasanan täytyy olla ”vahva” – muuten saat virheilmoituksen kun yrität lähettää tilausta. Salasanan saat vahvaksi esim. vaihtelemalla koko ajan kirjaimia ja numeroita (k5c9n4l2… älä käytä tätä esimerkkiä!) Myös kauppa- ja toimitusehdot täytyy hyväksyä, jotta tilaus onnistuu.

Tilaus on valmis ja saat kuitin sähköpostiisi!

Pääset heti kirjautumaan sivustolle klikkaamalla sivun yläreunassa Oma jäsenyys. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi tai sen alkuosa ennen @-merkkiä ja salasana se minkä keksit tilausta tehdessä. Oma jäsenyys -sivulla voit tarkastella ja muuttaa omia tietojasi (sieltä voit myös kirjautua ulos sivustolta).

Varsinaisille jäsenalueille pääset klikkaamalla Aloittelijatreenien jäsenalue tai IBA-treenien jäsenalue, sen mukaan mitä tilasit. Jäsenalueelta löydät yleisiä ohjeita, viikko-ohjelmat, treenit videoineen, linkin ruokavalioihin ym. materiaalin!

Tästä pääset takaisin kauppaan