was successfully added to your cart.

Uusi Intense by Anu ruokavalio: testaajien kokemuksia viikoilta 5-6

By 20.4.2018Blogi

Suunnitteilla on matalahiilihydraattinen, rasva-adaptoitumiseen perustuva uusi Intense by Anu ruokavaliomalli laihdutusta varten! Minä ja kaksi tehtävään pestattua testaajaa kokeilemme seuraavat 2 kk ruokavaliota. Tässä blogipostauksessa kerromme viikkojen 5-6 kuulumisemme.

 

Rasva-adaptoitumiseen tähtäävä Intense by Anu ruokavalio

KOKEMUKSIA VIIKOILTA 5-6

 

TESTAAJA 1: Päivi, 50 v. Tavoitteena 10-15 kg painonpudotus.

Paino kuuden viikon jälkeen: -11,3 kg

”Viimeiset viikot ovat menneet edelleen hyvin ja tavoitteessa ollaan.
Elämä menee jo omalla painollaan dietin kanssa. Pudotettuja kiloja 11,3.”

 


 

TESTAAJA 2: Johanna, 27 v. Tavoitteena 5-6 kg painonpudotus.

Paino kuuden viikon jälkeen: -3,5 kg

”Viidennellä viikolla painoa lähti -700g ja tunsin taas näläntunnetta enemmän, kun olin neljännellä viikolla lipsunut dieetistä ja syönyt enemmän hiilareita. Fiilis oli hyvä, kun pääsin taas ruotuun dieetin suhteen ja paino alkoi laskea. Kuudennella viikolla painoa lähti -300g ja olo tuntui paremmalta, ei ollut enään niin kovaa näläntunnetta/väsymystä. Dieetin ruokavalio-ohjeet ovat olleet monipuolisia, joten niitä on helppo noudattaa. Kuudessa viikossa painoa on lähtenyt yhteensä -3,5kg. Pari viikkoa enään jäljellä ja vähän jännittää, että mahtaakohan se tavoitepaino 5kg lähteä. Ainakin vartalo näyttää peilistä paremmalta,  vaikka tavoitepainoon en pääsisikään. :)”


 

TESTAAJA 3: Anu from Intense by Anu! 🙂 30 v, tavoitteena noin 3 kg painon pudotus.

Paino kuuden viikon jälkeen: -3,3 kg

”Viides ja kuudes viikko menivät jo vanhasta tottumuksesta, ruokavaliota ei enää miettinyt vaan syötyä tuli siten mihin oli jo tottunut. Koska saavutin tavoitepainoni viiden viikon jälkeen niin siirryin ns. ylläpitoruokavalioon eli söin arkipäivät kuten ennen ja viikonloppuisin sitten vähän enemmän hiilareita. Kuudennen viikon päätteeksi pidimme juhlat ystävien kesken ja silloin tuli syötyä useampi päivä jäljelle jääneitä hiilariherkkuja. Olo oli tosi tukala, sitä ei enää muistanutkaan millaisen pöhötyksen vehnä aiheuttaa! Oli ihana kun kevyt ja energinen olo palasi sitten kun söi taas suunnitelman mukaan. Olen tosi aamu-uninen ja vasta nyt olen tajunnut miten hiilarit siihen vaikuttavat. Kun olen matalahiilihydraattisella ruokavaliolla, herään paljon virkeämpänä ja ylösnouseminen on helpompaa.”