Intense by Anu

Intense by Anu –kotitreenit eli IBA on vuosien saatossa huippuunsa hioutunut treenikonsepti, jonka tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon tuloksia, mahdollisemman lyhyessä ajassa, mahdollisimman helposti. Lopputuloksessa yhdistyy sekä fysiologinen että psykologinen ymmärrys siitä, millä tavalla poltetaan parhaiten rasvaa, kasvatetaan lihasmassaa kohti upean timmiä kroppaa ja jatketaan kunnon kehitystä elämäntapana!

IBA:n kaltaista palvelua et löydä mistään muualta:

  • Valtava määrä erilaisia treenejä ja uusia IBA-treenejä lisätään viikottain – ilman ekstramaksuja!
  • ”Liikepankin” sijaan jokaiseen treeniin on oma erillinen video-ohje, jossa liikkeet käydään läpi. Ei aikaa vievää klikkailua tai epäselviä kuvaohjeita, vaan näet heti miten treeni suoritetaan.
  • Jäsenyyteen kuuluu selkeä viikko-ohjelma, joka päivittyy joka viikko. Ei samaa treeniä viikkoa putkeen, vaan päivästä toiseen vaihtuva treeni: innostus pysyy korkealla ja kehitystä on turha estää!
  • Saat henkilökohtaisen tuen treenitaipaleellesi sekä dieettiohjelman muunnoksineen ja vinkkeineen.

Eikä hinta muuten huimaa päätä! 🙂

Fysiologinen perusta

Optimaalista kehitystä varten IBA kotitreenit sisältävät piirteitä useista eri treenityyleistä, joten IBA:a on vaikea lokeroida mihinkään tyyliin. Kotitreenit sisältävät paljon kehonpainoharjoittelua (bodyweight training, calisthenics), toiminnallista/funktionaalista harjoittelua, HIIT (high intensity interval training)/SMIT (supramaximal interval training) -tyylistä intervallitreeniä, hyppyharjoitteita (plyometrics), voimaharjoittelua sekä liikkuvuutta edistäviä ja tasapainoa kasvattavia liikkeitä.

Fysiologinen perusta IBA:ssa on kuitenkin high intensity –treenityylissä. Kun työskennellään lähellä maksimaalista hapenottokykyä (VO2 max), seuraa jälkipoltto: keho jatkaa kaloreiden polttamista jopa 48 tuntia treenin jälkeen. Tämä antaa anteeksi satunnaisia herkutteluhetkiäkin. Usein ihmisillä on syvälle juurtunut käsitys, että matalan sykkeen treeni polttaa parhaiten rasvaa. Suhteessa hiilihydraatteihin rasvaa palaa kyllä enemmän, mutta määrä on isompi kovalla sykkeellä tehtävässä treenissä. Suhteilla ei ole väliä kun haluat polttaa mahdollisimman paljon rasvaa!

Psykologinen perusta

Psykologinen perusta on lyhyissä treeneissä, jotka voit tehdä kotona juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Harva meistä voi rehellisesti tukeutua siihen tekosyyhyn, että 24 tunnista ei ollut käyttää 15 min treeniin! Ei tavaroiden pakkaamista, ei matkustamista kuntokeskuksille, vaan maksimitulokset minimiajassa kotona. Jokaisen viikon ohjelma on valmiina sivustolla, joten sinun ei tarvitse miettiä mitä tekisit tänään ja mitä huomenna. Lisäksi treeniliikkeet ovat monipuolisia ja dynaamisia pitäen mielenkiintoa yllä koko ajan.

Olen ammatiltani psykologi. Tiedän että erinäiset valmennukset ja treenipaketit päätyvät siihen, että asiakkaat kyllä treenaavat ja katsovat ruokavaliotaan valmennuksen ajan, mutta jakson päättyessä suurin osa ihmisistä repsahtaa takaisin vanhoihin rutiineihin. Kyllästyin ”Kuuden viikon bikinikuntoon” -valmennuksiin ja halusin tehdä IBA –kotitreenikonseptista erilaisen. Tämä ei ole valmennusjakso, vaan elämäntapa. IBA on kanssasi vuoden jokaisena päivänä!

Miksi uskon niin vahvasti IBA-treeneihin?

Valitettavasti monet PT:t ja valmentajat lupaavat erinäisiä hienoja tuloksia, mutta harva heistä pystyy itse olemaan esimerkkeinä suurista muutoksista. Omasta puolestani IBA-treenit ovat ainoita treenejä mitä olen itse tehnyt yli 6 vuotta, ja alakuvassa näette vuosien varrella tapahtuneen muutoksen. Vain 15 minuuttia päivässä, 5 kertaa viikossa.

Seison suunnittelemieni treenien takana 150% ja tällä tyylillä jatkan myös eteenpäin. Olen koukussa tuloksiin, treenaamisen vaivattomuuteen ja siihen FIILIKSEEN rankan treenin jälkeen kun on ylittänyt itsensä. Tiedän, että sinäkin tulet olemaan!

Lue lisää minusta ja IBA:n kehitysprosessista

10syyta