Aloittelija 2kk + jatko

19,00  / kk 2kk:n jälkeen. 2 kk aloitusjakso 38,00 

38 € liittymismaksulla treenaat 2 kk aloittelijatreenejä. Tämän 2 kk jälkeen jäsenyys vaihtuu IBA kk-jäsenyydeksi automaattisella laskutuksella 19 €/kk.

Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen helposti milloin tahansa ilman ehtoja. Tässä jatkuvassa tilauksessa on kätevää myös se, että voit halutessasi itse päättää milloin siirryt IBA-treeneihin, esim. vasta 2,5 kk jälkeen jos olet ollut välillä kipeänä/muuten estynyt tekemään treenejä!

Tämä jäsenyys sisältää:

  • Ensimmäiset 2 kk: 14 kpl aloittelijatreenejä + 2 IBA -treeniä
  • 2 kk jälkeen: Pääsy kaikkiin IBA -treeneihin, valittavana yli 100 erilaista treeniä! (ei sis. aloittelijatreenejä)
  • Selkeän viikko-ohjelman eri treeneineen
  • Dieettiohjelman ja ohjeita sen muunteluun
  • Henkilökohtaisen tuen Anulta: ota yhteyttä jos jokin mietityttää

Tämä jäsenyys sopii sinulle, jos lähtökuntosi on heikko/kohtalainen tai olet harrastanut hengästyttävää liikuntaa harvemmin kuin kerran viikossa. 2 kk aikana kuntotasosi nostetaan treeniohjelmalla vastaamaan rankempia IBA-treenejä, joiden tekemistä jatkat 2 kk jälkeen.

Huom. vain luottokorttimaksu!

Osasto:

Arviot

  1. (varmistettu kirjoittaja)

    Taisin saada äitienpäivälahjaksi tämän paketin. Aluksi ajattelin, että melko kevyttä, mutta kun etenin, niin olin koukussa ja sain melko nopeasti selkeitä tuloksia. Liikkeissä oli aluksi helpot ja vaativat liikkeet – kokeilin aina molempia ja tein sen mikä sujui paremmin. Tein treenejä säännöllisesti ja tämä sopi minulle hyvin esim. treenaamiseen lasten treenien ajan jäähallilla tai jalkapallokentän laidalla. Siirryin myöhemmin IBA-jäseneksi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *