Firstbeat Hyvinvointianalyysi

149,00 

Asiantuntijoiden kehittämällä sykemittaukseen perustuvalla hyvinvointianalyysilla saat valtavasti tietoa hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä, muun muassa:

  • Onko sinulla normaalia enemmän stressiä?
  • Onko palautumisesi laatu ja määrä riittävää?
  • Onko unesi laadultaan tarpeeksi hyvää?
  • Liikutko tarpeeksi terveyssuositusten kannalta?
  • Onko liikuntasi kuntoa kehittävää?
  • Kuinka paljon on päivittäinen energiankulutuksesi?

Hyvinvointianalyysin avulla jopa 82% käyttäjistä on onnistunut parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa!

Tilauksen jälkeen sinulle lähetetään Firstbeat sykelaite käyttöohjeineen postitse kotiosoitteeseen. Saat pian tilauksen jälkeen myös linkin sähköpostiisi, josta pääset täyttämään sähköistä päiväkirjaa tulevan mittauksen ajan.

Kun sykelaite saapuu, sinulla on viikko aikaa tehdä mittaus. Laita tilauksen tietoihin, jos haluat aloittaa mittauksen myöhemmin. Kiinnitä sykelaite aamulla heti herättyäsi ja pidä sitä yhtäjaksoisesti 3 vuorokautta (esim. torstaiaamusta sunnuntaiaamuun). Poista laite ainoastaan suihkun, saunan tai uinnin ajaksi. Laitetta ei tarvitse käynnistää tai sammuttaa, se käynnistyy aina kun laite on kiinnitettynä iholle. Kirjaa mittauksen ajan päiväkirjaan erilaisia tapahtumia, esim. kun teit töitä, urheilit ja nukuit.

Mittauksen päättyessä palauta laite saamassasi palautuskuoressa. Kun data on purettu, saat kirjallisen raportin mittaustuloksista ja sovimme halutessasi ajan puhelimitse tapahtuvalle palautekeskustelulle.

Uutta syksyllä 2018: saa selville oma kuntotasosi!

Kestävyyskunnon selvittäminen on aiemmin vaatinut laboratoriotason olosuhteita tai maksimaalista suoritusta, mutta nyt voit mitata oman kuntotasosi helposti osana Hyvinvointianalyysia vain kävelemällä 30 min reippaan lenkin!

P.S. Haluatko vilkaista miltä hyvinvointianalyysin data voi näyttää? Lue esim. Lauri Tähkän, Martina Aitolehden tai Janni Hussin kokemukset hyvinvointianalyysista ja tilaa omasi!

—————————-

HYVINVOINTIANALYYSI LAHJAKSI? Laita tilauksen lisätietoihin ”LAHJA”: lähetämme 1-2 työpäivän sisällä sinulle e-lahjakortin, jonka voit välittää lahjan saajalle. Lahjakortissa kehoitetaan laittamaan omat osoitetiedot: info@intensebyanu.com , jotta tiedämme minne ja milloin lähettää sykelaitteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Firstbeat Hyvinvointianalyysi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *