Jatkuva IBA kk-jäsenyys

19,00  / kk

Tämä on IBA-kuukausijäsenyys, joka toimii automaattisella laskutuksella 19 €/kk. (Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen helposti milloin tahansa ilman ehtoja.)

Tämä jäsenyys sisältää:

 • Jatkuvan pääsyn kaikkiin Intense by Anu (IBA) -treeneihin (yli 100 erilaista!)
 • Selkeän viikko-ohjelman eri treeneineen
 • Dieettiohjelman ja ohjeita sen muunteluun
 • Henkilökohtaisen tuen Anulta: ota yhteyttä jos jokin mietityttää

Tämä jäsenyys sopii sinulle, jos peruskuntosi on melko hyvällä tasolla / olet jo tottunut hengästyttävään liikuntaan väh. 1-2 krt viikossa.

Huom. vain luottokorttimaksu!

Osasto:

Arviot

 1. (varmistettu kirjoittaja)

  Olen ollut jatkuva IBA jäsen jo vuoden verran. Olen pyrkinyt tekemään harjoituksia 3-5 krt/ vk. Teen treenit aina aamulla ennen töihin lähtöä. Lyhyt tehokas treeni sopii loistavasti elämäntilanteeseeni, jossa aika on ”kortilla”. Aamulla tehty treeni aloittaa päivän loistavasti. Teen pienen lämmittelyn ja IBA -treenin ja se vie vain n. 30 min. . Treenit ovat todella tehokkaita ja haastavia. Anu ohjaa videoissa liikkeet selkeästi ja taimerit ovat hyviä apuvälineitä. Treeneistä on tullut minulle hyvän päivän aloitusrutiini, jota aion edelleen jatkaa seuraavankin vuoden.

 2. (varmistettu kirjoittaja)

  Anun treenejä olen tehnyt noin vuoden ajan. Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen että löysin vuosi sitten tietoa Anusta ja treeneistä. Lyhyet mutta sitäkin tehokkaammat treenit on helppo tehdä koska aikaa menee niin vähän:) Olen saanut innostumaan treeneistä pari ystävääkin👍 Kiitos Anulle!

 3. Tämä on aivan paras juttu. Minulla oli jäsenyys jonkun aikaa ja jouduin sen päättämään selkävaivojen takia. Nyt haluaisin sen uudelleen testiin kuinka selkä sen kestää. Ja jos kestää niin ehdottamasti mukana. Aivan paras juttu. Aina oottaa treenejä kun ei koskaan tiedä mitä tulee. Ja niin kivat ja helpot liikkeet. Aivan mahtavaa. Kiitos.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *