Alta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos jäit vastausta vaille niin otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostilla: info@intensebyanu.com

Autan mielelläni kaikissa kysymyksissä!

Miksi minun pitäisi valita juuri IBA muiden nettivalmennusten sijaan?

IBA:ssa on yksi tärkeä ero muihin: se ei ole valmennusjakso vaan jatkuva elämäntapa, jossa kehityt jatkuvasti. Ihmiset jaksavat kyllä usein tsempata lyhyet valmennusjaksot, mutta tämän jälkeen saavutetut tulokset katoavat kun vanha elämänrytmi palaa. Intense by Anu tarjoaa rutiinin, treeniyhteisön ja kattavimman valikoiman treenejä: palvelussa on yli 100 erilaista treeniä ja joka viikko lisätään yksi uusi IBA-treeni! Jokaiseen treeniin on oma video-ohje, joten sinun ei tarvitse klikkailla ja selailla sekavia ”liikepankkeja”. Mielenkiinto ja hauskuus pysyy yllä viikottain vaihtuvien treeniohjelmien avulla. Lisäksi saat ruokavaliomallin – ja tämä kaikki on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyiseksi. Lue toki lisää treenimuodosta ja syistä valita IBA, jos et vielä ehtinyt.

Mitä kaikkea jäsenyyteen sisältyy?

Liittymällä jäseneksi saat pääsyn varsinaiselle jäsenalueelle, joka sisältää Intense by Anu -treenit video- ja tekstiohjeineen. Jokaiselle viikolle on oma suositusohjelma, josta on helppo katsoa mikä treeni tehdään minäkin päivänä ja milloin suositellaan lepoa. Lisäksi treenien yhteydessä on kommentointimahdollisuus, jotta voit jakaa omat tuloksesi ja fiiliksesi ja lukea muiden treenaajien kokemuksia.

Jäsenyyksiin kuuluu myös valmiit 1700 kcal (naiset) ja 2100 kcal (miehet) ruokavaliomallit. Yhdeksänsivuisesta ruokavaliovihkosesta löytyy tulostettavat ohjelmat jääkaapin oveen, ohjeita ruokavalion muunteluun, vinkkejä ohjelman noudattamiseen, kuvia esimerkkiaterioista ja pari reseptiäkin. Vihkosta löytyy myös vinkit miten muuntaa dieettiohjelmasta normaali ylläpitoruokavalio, jos sinulla ei ole tarvetta pudottaa rasvaa mutta haluat oppia syömään terveellisesti. Ohjelman voi toteuttaa täysin gluteenittomana ja maitopohjaisia tuotteitakin on vain kaksi, joten ne vaihtaa helposti.

Jäsenyyteen kuuluu myös jatkuva henkilökohtainen tuki Anulta – haluat sitten viikottaisen check upin onko tullut treenattua tai vinkkejä treenien helpottamiseen/vaikeuttamiseen!

Käyvätkö IBA -treenit sekä naisille että miehille?

Ehdottomasti! Miehillä treeni tahtoo usein jäädä pelkkään kuntosali- tai kestävyysharjoitteluun, joka on hyvin yksipuolista kun mietitään räjähtävyyden lisäämistä, rasvanpolttoa, hermoratojen yhteyksiä sekä liikkuvuutta. IBA-treenit ovat takuulla tarpeeksi rankkoja myös miehille – testattu on! Useita miehiä on jo jäsenenä ja lisää liittyy koko ajan.

Käyn salilla/jumpassa/harrastuksessa x ja haluaisin tehdä myös IBA:a. Onnistuuko niiden yhdistäminen?

Tottakai! Pyri tällöin yhteensä noin viiteen treenikertaan viikossa jos harrastuksesi on liikunnallisesti rankka: esim. 2 x sali, 3 x IBA-treeni. Näin saat myös vaihtelevuutta treeniisi. Jäsenalueella annan lisää vinkkejä IBA:n yhdistämisessä muihin harrastuksiin.

Kärsin polvikivuista enkä oikein voi kyykätä/tehdä hyppyjä. Voiko silti liittyä jäseneksi?

Kyllä voit! Jäsenalueelta löytyy vinkkejä sekä ohjevideo, missä esitellään erilaisia vaihtoehtoja alakropan liikkeiksi. Kyseinen juttu löytyy sekä aloittelijoiden että IBA-treenaajien Treenihuoneesta.

Suosittelen kuitenkin aina käymään asiantuntijalla (lääkäri, fysioterapeutti, liikuntafysiologian koulutuksen saanut personal trainer…) näyttämässä mikä voisi aiheuttaa polvikipusi, erityisesti jos kipu on jatkunut pitkään ja aiheuttaa sinulle liikerajoitteita.

Kokeile myös ilmaisia harjoituksia, joilla saatat päästä eroon polvikivuista.

Onko tilanteita, milloin ET suosittelisi IBA-treenien tekemistä?

Kysymykseen tulevat lähinnä terveydelliset seikat. Jos epäilet, ettei korkean sykkeen rankka treeni saata sopia terveydentilaasi, tarkistathan tilanteen lääkäriltäsi. Korkean intensiteetin treeni kuluttaa paljon kaloreita jälkipolton vuoksi, joten alipainoisten, jotka yrittävät nostaa painoaan, tulee huolehtia riittävästä energiansaannista.

Miten aloittelijatreenit ja perus IBA-treenit eroavat toisistaan?

Aloittelijatreenit on suunniteltu henkilöille, jotka eivät ole juurikaan harrastaneet hengästyttävää liikuntaa ja joiden voimatasot ovat heikolla/kohtalaisella tasolla. 2 kk aloittelijajäsenyys on suunniteltu kasvattamaan kuntoa siten, että helpommista liikkeistä edetään monimutkaisempiin sarjoihin ja vaativampiin asentoihin. Treenit suoritetaan pääosin omalla kehonpainolla ja käsipainot ovat ainoa väline mikä treeneissä on käytössä (eivätkä ne ole välttämättömät). Aloittelijajäsenyyden jälkeen kuntotaso on sopiva aloittamaan Intense by Anu -treenit, mahdollisesti helpottaen aluksi vaikeimpia liikkeitä. Ellei sinulla ole aktiivinen treenitausta, suosittelen aina aloittamaan aloittelijatreeneistä – jos ne osoittautuvat liian helpoiksi, jäsenyys voidaan vaihtaa saman tien IBA-puolelle!

Intense by Anu (IBA) -treenit taas lähtevät sillä oletuksella, että sekä aerobinen kunto että lihasvoima ovat melko hyvällä tasolla: henkilö on jo tottunut harrastamaan hengästyttävää liikuntaa pari kertaa viikossa ja voimaakin löytyy. Vaikka et olisi ikinä tehnyt lyhyitä rankkoja HIIT-treenejä, mutta koet että olet hyvässä kunnossa, voit siis aloittaa suoraan Intense by Anu -treeneistä. IBA-treeneissä on välillä käytössä erilaisia kotitreenivälineitä, mutta videoilla on myös aina ohjeet miten suorittaa liikkeet ilman niitä.

Käytännön esimerkki: aloittelijatreeneissä punnerruksia tehdään pitkään polvillaan, IBA-treeneissä taas on yhden jalan punnerruksia tai korotettuja punnerruksia jalat tuolilla.

Saat pääsyn ruokavaliomalliin riippumatta siitä minkä jäsenyyden tilaat. Sama koskee henkilökohtaista tukea. Aloittelijajäsenyydessä pääsy on aloittelijatreeneihin, IBA-jäsenyydessä taas normaaleihin IBA-treeneihin – et näe toisen jäsenyyden treenejä.

Olen edelleen epävarma kumpi paketti olisi sopivampi minulle?

Jos jaksat tehdä n. 5-10 normaalia miestenpunnerrusta (ei polviltaan) ja n. 15-20 askelkyykkyhyppyä ilman hengähdystaukoa, suosittelen IBA-treenejä. Jos taas et saa yhtäkään punnerrusta tehtyä puhtaasti (tai vain muutaman), valitse aloittelijapaketti. Treenien tulee olla sopivan haastavia ja vaikeita, jotta kehitystä tapahtuu – ei kuitenkaan niin haastavia, että et jaksa suorittaa liikkeitä oikein.

Älä kuitenkaan huolehdi valinnasta liikaa! Jos koet valinneesi väärän jäsenyyden, ota yhteyttä niin jäsenyys voidaan vaihtaa toiseen. Ollessasi epävarma, valitse mieluummin aloittelijatreenit.

Ok, haluan elämäni kuntoon! Miten liityn jäseneksi?

Lisää haluamasi jäsenyys ostoskoriin (1 kpl) ja siirry kassalle! Jäseneksi liittyminen tapahtuu samalla tavalla kuin mikä tahansa ostos verkkokaupassa: täytä yhteystietosi ja valitse itsellesi sopiva maksutapa (verkkopankkitunnukset tai luottokortti). Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen voit heti mennä jäsenalueelle (”Oma jäsenyys”) käyttämällä tunnuksena sähköpostisi alkuosaa ja keksimääsi salasanaa.

Onko maksutapahtuma turvallinen? Mitä maksutapoja teillä on tarjolla?

Intense by Anu -sivustolla on virallinen SSL varmenne ja maksutapahtumat ovat täysin turvallisia. Maksutapahtumat tapahtuvat verkkokaupassa joko Checkout Finland Oy:n kautta (1 tai 2 kk jäsenyydet) tai Stripe -palvelun kautta (jatkuvat kuukausijäsenyydet). Checkout on osa OP-ryhmää ja tekee yhteistyötä kaikkien suomalaisten pankkien ja useiden rahoituspalveluiden kanssa. Stripe taas on korkeimman mahdollisen turvallisuustason maksuvälittäjäpalvelu (samoin kuten esim. Paypal, eli Level 1 PCI DSS Compliant Service Provider).

Jatkuvan kk-jäsenyyden maksu onnistuu vain luottokorttimaksulla, sillä Suomessa ei ole vielä mahdollisuutta jatkuvaisveloituksiin verkkopankkitunnuksilla. Jatkuva kk-jäsenyys on kuitenkin selvästi edullisempi sekä kätevämpi asiakkaille, sillä jäsenyyttä ei tarvitse muistaa uusia ja maksaa joka kerta uudestaan. Jatkuvaan kk-jäsenyyteen ei myöskään sisälly ehtoja, vaan voit päättää sen helposti milloin tahansa menemällä jäsentietoihin ”Oma jäsenyys”. Jos sinulla ei ole mahdollista maksaa luottokortilla, mutta haluat tilata yli 3 kk jakson kerralla, sinulle voidaan myös tehdä lasku jonka voit maksaa verkkopankissasi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun ja kerro toiveesi: info@intensebyanu.com