was successfully added to your cart.

Paras vinkki uuteen vuoteen 2017

By 9.1.2017Blogi

Hyvää alkanutta vuotta 2017! Toivottavasti se on täynnä ihanaa oloa ja rakkautta. 🙂

Uuden vuoden alku on suosituin aika tehdä muutoksia oman hyvinvoinnin parantamiseksi ja tämä on näkynyt myös Intense by Anu kotitreenisivustolla. Siispä lämpimästi tervetuloa kaikki uudet jäsenet!

Vanhoille konkareille lähtee myös lämpimät kiitokset, on ollut mielettömän hienoa seurata edistymistänne viime vuoden ajan enkä malta odottaa mitä upeita tuloksia näemme taas tänä vuonna! (Jos et vielä ole Intense by Anu jäsen, lukaise ihmeessä asiakaskokemuksia ja liity mukaan.)

Lupasin tämän tekstin otsikossa parhaan vinkin uuteen vuoteen 2017 ja se tuli minulle viime viikolla treenin jälkeen. Treeni oli ihan normaali IBA-treeni, mutta pysähdyin lopuksi ihmettelemään mikä fiilis minulla oli aina treenien jälkeen. Silläkin hetkellä tunsin oloni vahvaksi, notkeaksi, täynnä räjähtävää energiaa. Tunsin, että tässä maailmassa ei ole mitään, mitä en voisi valloittaa. Ei mitään vastoinkäymisiä, mistä en pääsisi ylitse. Oloni oli pysäyttämätön.

Aloin miettiä, olenko aina tuntenut näin. Tänä kesänä tulee täyteen seitsemän vuotta siitä, kun aloitin Intense by Anu -sivuston tyyliset HIIT/kehonpainotreenit. Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja tässä tapauksessa myös vastaus löytyy kuvasta. Kehoni on käynyt läpi aikamoisen muutoksen, mutta niin on myös kasvojen ilme!

Paras vinkkini uudelle vuodelle on siis tämä: terveessä, vahvassa kehossa asuu vahva mieli. Sinä ansaitset molemmat.

Olen aina ajatellut olevani itsevarma eikä minulla ole ollut itsetunto-ongelmia, mutta tämä matka jossa olen saanut haastaa niin kehoani kuin mieltäni treeneissä on tuonut minut aivan eri pisteeseen kuin mistä lähdin. Sitä ei yksinkertaisesti pysty kuvailemaan ennen kuin matkan tekee itse.

Osa itsetunnosta liittyy toki ulkonäköön ja olen riemuissani siitä, että tänä vuonna kun täytän 30 vuotta, olen paremmassa kunnossa kuin olen ikinä ollut. Kun katson peiliin, olen että damn, tuo nainen on MAHTAVA!! (Tuliko tämä vain vartin treenillä päivässä?…) Minä haluaisin tuon ”mahtava”-fiiliksen ihan jokaiselle naiselle ja miehelle. Tiedän, että se on mahdollista. Mutta paljon ulkonäköä tärkeämpi asia on se, mitä on pään sisällä. Hyvä olo. Se itsevarmuus, mikä syntyy siitä, että määrätietoisesti tekee viikon treenimäärän vaikka kiireet painavat päälle. Rikkoo omat aikaisemmat toistomäärät ja ajat. Tekee helposti liikettä, joka kuukausia sitten tuntui mahdottomalta. Jatkaa, vaikka tuntuu että sydän pomppaa kohta rinnasta ja lihaksien polte on kestämätön. Ylittää itsensä – ei kerran, vaan päivä toisensa jälkeen. Ja miten itsensä ylittäminen ja itsevarmuus yleistyy kaikille elämänalueille.

En sano, että matka olisi ollut helppo. Jälkeenpäin se tuntuu niin helpolta. Olen sanonut tämän aiemmin ja toistan sitä edelleen: vaikeimpia päätöksiä ei tehdä viikkojen ja kuukausien kuluessa, vaan joka päivä. Treenaatko tänään? Ne tulokset, mitä itse olen saavuttanut, johtuvat täysin säännönmukaisuudesta. Vaikein päätös on päättää päivä kerrallaan, että tänään taas treenataan. Voin kertoa, että päätös kyllä muuttuu helpommaksi kuin näin on jatkanut 3 kk putkeen. Rutiinin muodostuminen on avainasemassa.

Intense by Anu -treenit on suunniteltu antamaan maksimitulokset minimiajassa. Lyhyet 12-20 min treenit, joita voi video-ohjeilla tehdä missä ja milloin tahansa, vievät pois tekosyyt että tänään ei ehdi treenata. Jos näitä treenejä tekee 5 kertaa viikossa, tulokset on taattu. Kaksi kertaa ei riitä. Kolme kertaa ei riitä. Haluan muistuttaa myös konkareita siitä, että VO2 max rajoilla tehtävän treenin jälkipoltto jatkuu 1-2 päivää. Treeni voi olla hyvin lyhyt, kunhan se on rankka, mutta se on tehtävä lähes joka päivä! Lepopäiviä ei voi olla useita peräkkäin.

Nyt olen jo kirjoittanut paljon enemmän kuin suunnittelin, joten päätän viestini tähän. Toivotan teille kaikille tuloksellista ja itsevarmaa uutta vuotta! Muista, että tässä maailmassa ei ole juuri mitään, mitä sinä et voisi kovalla työllä ja ahkeruudella saavuttaa. 🙂

Rakkaudella,

Anu